Welcome to the website of the St. George’s International School restaurant in Clarens!

Whether for breakfast, lunch or dinner, breaks during the day or even picnics, your Eldora Chef offers a full range of culinary services to meet all the needs of our young and older guests

Developed in partnership with Eldora, their Chef, their dietitian as well as a ‘Food Committee’, a wide range of diverse and varied menus are offered to you in your restaurant daily, all completed with regional products according to the seasons.

Bon appétit!

Animation

To break the monotony is a constant promise within our gastronomic philosophy.

To do so, no less than 50 culinary animations are offered throughout the year, based upon the seasons, events and even special requests.

Discover the animations program for the Restaurant. At any given time, specific or punctual animations will add to the list below.

Enjoy your meal!
" >
10 january 2017

17 january 2017

27 january 2017

14 february 2017

8 march 2017

13 april 2017

17 april 2017

20 april 2017

3 may 2017

14 may 2017

23 may 2017

25 may 2017

2 june 2017

12 june 2017

20 june 2017

4 july 2017

12 july 2017

21 july 2017

8 september 2017

17 october 2017

31 october 2017

8 november 2017

15 december 2017

Catering

- Evenings only
- For groups of 8 to 16 people
- For maximum 1 group per evening
- Each reservation must be made at least 48 hours in advance via the email address indicated under ‘Contact’

Raclette
Raclette cheese, potatoes in their jacket & garnishes

Meat on a stone
3 kinds of meat to grill, 4 sauces, chips & salads

Fondue bressane
Dices of chicken to bread and fry, 4 sauces, rice & salad

Tacos
Beef, guacamole, sour cream and toppings, salads

Spaghetti party
Spaghetti carousel, 4 sauces, grated cheese & salads

Click here to access the order form

Picnic Order

Only teachers and the person in charge of a group are allowed to make bookings
The booking must be made 5 days in advance

Click here to access the order form


Les conseils de notre dieteticienne

Comment garder la forme en automne ?

Comment déjouer les pièges lors de repas d'affaires ?

Les aliments incontournables de l'automne

Renforcer son système immunitaire avant l'hiver

Une cure détoxifiante après les fêtes

L'après ski

Les bienfaits de la soupe en hiver

Déjouer les pièges durant les fêtes

Comment récupérer entre 2 repas de fête ?

Que manger lorsque l'on pratique un sport d'hiver ?

Les potages

L'apéritif

Les aliments pour le bronzage

Y a-t-il des aliments plus rafraîchissants que d'autres ?

L'hydratation

Les glaces

La sauce pour grillades

Les grillades

Les smoothies

Les salades estivales

Le petit déjeuner

Les antioxydants

Les modes de cuissons sains

L'hydratation

Bouger plus

L'assiette équilibrée

Le sel

Manger végétarien

Les féculents complets

Les vitamines

Les produits locaux et de saison

Les matieres grasses

Petit creux l'apres-midi

Les conseils de notre chef executif

Bouchées de foie gras au chocolat

Crème brûlée au foie gras

Panna cotta, saumon et légumes croquants

Toast aux truffes et pecorino

Fusilli lunghi à la truffe et aux tomates cerise

Carpaccio de bresaola à la truffe

La salade césar revisitée

la tortilla au chorizo

Le potager gourmand

Cœur de saumon d'Écosse et foie gras mi-cuit du Périgord

Foie gras mi-cuit et réduction de balsamique

Rouleaux de cœur de saumon aux herbes et sa concassée de poivre

Pâte à tartiner maison

Sorbet aux fraises et au basilic

Glace au yogourt

L'apéritif savoureux de l'été

La marinade pour poissons

La marinade pour viandes

La mayonnaise au curry pour poissons et crustacés

La sauce à salade estivale

La sauce pour grillade de poissons

Lever les poissons en filets

Comment bien poêler son foie gras

L'oeuf poché

Conseil pour le guacamole

Les blancs d'oeufs, j'en fais quoi?

Conseil d'utilisation de l'ail

Comment cuire un légume vert

Le tartare au couteau

Conseil de cuisson à basse temprérature

Contact

M. Ludovic Panier

+41 (0)21 989 21 81

9311-grt@eldora.ch

Restaurant de l'Ecole internationale St. Georges
Chemin de St-Georges 19
CH – 1815 Clarens / Montreux